post

L’EFAC torna a ensopegar amb la mateixa pedra

Nova oportunitat perduda de marcar territori del Primer Equip de l’EFAC Almacelles. Els almacellencs tenien l’ocasió de donar un cop sobre la taula davant un rival directe com la UE Valls i d’establir-se a la zona alta, però la van desaprofitar. Per un dolorós 3-1 van caure els lleidatans, que un cop més van pagar cars els seus errors i desajustos.

Cruel ensopegada dels roig-i-negres, que van anar pràcticament a remolc durant tot el matx. Els d’Ismael Mariani van reaccionar bé i es van créixer després de l’1-0, però quan van aconseguir l’empat l’eufòria els va durar molt poc i van tornar a caure a la trampa dels vallencs.

Van saber castigar els tarragonins la dificultat per concretar els seus atacs i les múltiples concessions en la zona defensiva d’un castigat per les baixes conjunt almacellenc que ha passat de ser capaç de mantenir la porta a zero durant quatre partits a rebre nou gols en només tres partits.

En només 7 minuts els de Valls ja van trencar el partit. Van deixar la seva victòria bastant encarrilada en la seva primera arribada real. Després d’una jugada per banda, Edu Vives va aparèixer al segon pal i va obrir la llauna amb una sorprenent rematada.

Anant per darrere en el marcador, l’EFAC va assumir el protagonisme i van acabar tancant el seu rival. Van donar un pas endavant els del Segrià, que van buscar intensament l’empat. Al 26’, Ciru va tenir la primera clara amb una rematada de cap. Al 41’, poc abans del descans, Gaoussou va intentar sorprendre el porter local amb un xut llunyà.

La dinàmica de la represa va ser molt similar. Amb un Valls contemplatiu que va saber esperar i un EFAC disposat a tot. La igualada va arribar al 60’ de la mà d’un Adri que només haver entrat al terreny de joc tres minuts abans ja havia probat sort amb un xut creuat. El davanter va establir l’1-1 en una ajustada falta lateral.

Lamentablement, l’alegria va durar menys de tres minuts. El Valls es va tornar a posar per davant en el marcador al 63’. Fabra va probar sort des de la frontal i el rebuig li va caure dins l’àrea a un Kuku que no va perdonar (2-1).

Tres minuts més tard, el xoc es va obrir molt més amb l’expulsió de Giralte. Els almacellencs van dominar encara més, però tot i jugar amb un home més no van ser capaços de trobar espais clars.

La sentència dels tarragonins, que al 82’ van comptar amb una claríssima doble ocasió, va arribar al 90’. Sergi Gómez va aprofitar un regal a la zona mitja i va batre a un descol·locat Chiné amb un llunyà xut des del mig del camp.

Després d’aquesta desfeta, els almacellencs queden estancats a la zona mitja de la classificació. Actualment, ocupen la setena posició amb 34 punts, a 10 del segon classificat. La setmana vinent, rebran la visita al Ramon Farrús del CE El Catllar. En el partit de la primera volta, els lleidatans es van imposar per 0-1 gràcies a una diana de penal d’Adri.

GALERIA

UE Valls - EFAC Almacelles (J22)