post

Sense regal avançat

El Primer Equip de l’EFAC Almacelles no va començar el 2020 amb bon peu. En un primer partit de l’any en el qual van anar de més a menys i que es va decidir per la marxa de més que van posar els locals especialment durant la segona meitat, els almacellencs van caure per un merescut 2-0 contra la UE Sant Ildefons.

Sense regal avançat de Reis es van quedar els roig-i-negres, que, després d’una gran setmana d’entrenaments, van signar un bon inici de matx però es van anar apagant amb el pas dels minuts davant la insistència d’un Sant Ildefons que va saber imposar les seves necessitats.

Tot i que finalment el dominador de la primera meitat acabaria sent un conjunt local que volia els tres punts per tal de no estancar-se en la darrera posició de la taula, l’EFAC va comptar amb les primeres ocasions clares del duel. La primera, amb un xut de Juclà que va fer que Arnalot haguès de lluir-se sota els tres pals. La segona, amb un creuat llançament de falta d’Adri.

Veient que els del Segrià eren incapaços de brillar com habitualment en atac amb la pilota als peus i de controlar el ritme del joc al mig del camp, els de Cornellà van aprofitar l’oportunitat i es van decidir a fer sang. Es va créixer el Sant Ildefons, que van aconseguir que els d’Almacelles fessin un pas enrere i els van fer patir en defensa.

Els roig-i-negres van resistir el perill fins el 56’, minut en el qual després de diversos avisos a pilota aturada i en jugades directes, els locals, que es van mostrar molt més encertats que els almacellencs, es van avançar gràcies a una gran jugada col·lectiva que va culminar Jarabo amb un xut des de la frontal de l’àrea.

Aquesta diana li va donar encara més ales al Sant Ildefons davant un EFAC negat que gairebé no va generar perill durant la segona meitat. Després d’una clara ocasió de Diaz que Chiné va desbaratar amb una bona estirada en l’u contra u, la sentència va arribar al 78’ de la mà d’un viu Pozzo que va llegir bé la sortida del porter roig-i-negre i va enviar la pilota al fons de la xarxa des d’una posició escorada.

Van perdre l’oportunitat d’escalar fins a la cinquena plaça els d’Ismael Mariani, que, després de recuperar aquest partit corresponent a la jornada 15, resten a la 10ª plaça amb 21 punts. El cap de setmana vinent, s’enfrontaran a la UE Tàrrega, que ocupa la novena posició amb el mateix registre: 6 victòries, 3 empats i sis derrotes.

GALERIA

UE Sant Ildefons - EFAC Almacelles (J15)