post

Un mal dia

La Primera Catalana és una categoria molt dura en la qual un mal dia et pot sortir molt car. Qualsevol error o minut de desconnexió el pots acabar pagant si el teu rival es hàbil i ho sap castigar. I és que li va passar al Primer Equip de l’EFAC Almacelles al camp del FC Martinenc. Després d’uns molt bons 45 primers minuts, els roig-i-negres es van venir a baix a la represa i van acabar caient per un tràgic 5-1.

Dues cares molt diferents va mostrar l’EFAC, que va signar un esperançador inici. Els del Segrià van sortir al terreny de joc amb la intenció d’emportar-se un bon resultat del Municipal del Guinardó davant un rival directe a la taula i allargar d’aquesta forma la seva bona ratxa de resultats.

Lamentablement, la seva intensitat i bones idees amb la pilota no els van valer per a ser els primers en colpejar. Més encert, com en el transcurs de tot el matx, va tenir el Martinenc, que pràcticament en la primera ocasió clara del partit es va avançar. Al 23’, després d’una bona jugada individual de Canelada per banda, Joel va rebre la pilota al segon pal i va afusellar a Chiné.

Tot i que els d’Ismael Mariani van poder fer l’1-1 al 39’ amb un bon xut de falta de Juclà que va picar el travesser, el gol de l’empat es va fer esperar gairebé fins a l’últim minut. L’autor va ser Trota, que, en un servei llunyà de falta mal refusat per part dels locals, va recollir la bola dins l’àrea, no s’ho va pensar dues vegades i la va enviar al fons de la xarxa amb una rematada ben col·locada.

La segona meitat de l’EFAC va ser d’aquelles per oblidar i que has d’intentar evitar en el futur. Res li va sortir bé al conjunt lleidatà, que no va tenir cap fortuna en atac, no es va mostrar tant sòlid com en anteriors compromisos i va rebre pràcticament un gol cada déu minuts.

Fins a quatre dianes va rebre en els darrers 45 minuts un conjunt roig-i-negre que, això sí, va estar a punt de signar un 1-2 que perfectament podria haver canviat l’historia. Lamentablement, quan ho tenia tot de cara per a batre el porter a prop de l’àrea petita, Trota, que posteriorment també ho va probar amb un xut creuat, es va relliscar i la seva rematada va poder ser refusada sense grans problemes.

Com normalment passa, d’un possible 1-2 es va passar al 2-1 favorable als locals al 52’. De nou, va ser Joel de primeres l’encarregat de marcar després d’una centrada de Pulido. Tretze minuts mes tard (65’) va arribar el 3-1, obra d’Ahufinger amb el cap en una jugada a pilota aturada.

La mala sort es va cebar amb els almacellencs al 74’, quan l’àrbitre va assenyalar penal per unes desafortunades involuntàries mans dins l’àrea. Chiné va poder aturar el llençament d’Alabau, però el rebuig va quedar mort i ell mateix el va aprofitar per marcar el 4-1.

El definitiu 5-1 va arribar al 83’, minuts després que l’EFAC, ja sense canvis, es quedés amb 10 quan Imaz va abandonar el terreny de joc per unes molèsties. Un cop més, Rubi va aprofitar una desentesa de la defensa roig-i-negra per resoldre tranquil·lament dins l’àrea.

Després d’aquesta derrota, la quarta de la temporada, l’EFAC ocupa la vuitena posició amb disset punts. La setmana vinent, els almacellencs rebran la visita d’un equip encara imbatut: el CF Montañesa, actual líder de la categoria amb 31 punts.

GALERIA

FC Martinenc - EFAC Almacelles (J11)