post

Empat d’or

Empat d’or contra el FC Santboià d’un EFAC Almacelles que va tornar a demostrar que mai s’han d’abaixar els braços i que el treball i l’esforç sempre acaben donant fruits. Gràcies a un gol a l’últim minut d’Oscar Imaz els almacellencs van aconseguir sumar un valuosíssim empat després de lluitar durant els 90 minuts amb la màxima intensitat.

El Santboià arribava al Ramón Farrús sense conèixer la derrota i havent encaixat només dos gols. L’EFAC ho feia després de sumar dues convincents victòries fora de casa contra el CFJ Mollerussa i la UD Viladecans. Tot feia pensar que seria un partit tens entre dos conjunts amb molt potencial que es tornaria a decidir un cop més per detalls. I va ser tot un xoc de trens.

Ple d’alternatives va estar un duel en el qual els roig-i-negres es van començar a sentir més còmodes a mesura que va anar avançant. Davant un bloc molt ferm, els almacellencs van anar madurant amb el pas dels minuts i es van mostrar un cop més molt sòlids. Només les petites imprecisions en els darrers metres els van impedir generar més perill en atac. L’ocasió més clara de l’EFAC va arribar per part de Cheikh, que va probar sort amb un xut creuat amb l’esquerra al 24’.

Més sort després d’un tram ple d’alternances va tenir el Santboià al 38’, minut en el qual, quan semblava que el partit marxaria al descans amb un just 0-0, van aconseguir el 0-1. En una jugada molt embolicada dins l’àrea petita, després que Jordi Chiné, que podria haver estat objecte de falta, treies pràcticament la pilota de dins de la porteria, Estévelez va aprofitar que aquesta va quedar morta per avançar el seu equip.

L’EFAC va assumir el protagonisme durant una segona meitat en la qual el Santboià va sortir decidit a defensar amb tot els tres punts. Ho van provar de totes les formes possibles els d’Ismael Mariani, que no es van precipitar en cap moment i van saber mantenir el cap fred i jugar amb molta paciència.

Fins l’últim segon es va fer esperar la buscada i merescuda alegria. Amb l’EFAC abocat a l’atac i els de Sant Boi resistint, la diana va arribar després d’una bona acció per la banda esquerra. Amb l’àrea plena de jugadors, Imaz va recollir la pilota i, com va poder, la va enviar al fons de la xarxa, fent esclatar l’eufòria de l’equip i de l’afició present al Ramón Farrús.

Amb aquest empat de mèrit, l’EFAC Almacelles es queda amb disset punts a la setena posició. La setmana vinent visitaran el FC Martinenc, que actualment ocupa la vuitena plaça amb catorze punts.

Chipi, el gran ensurt de la tarda

El gran ensurt de la tarda el va donar Chipi, que després d’un cop de peu al cap al minut deu va haver d’abandonar el terreny de joc i va anar directe a l’hospital a fer-se probes. Afortunadament, tot va quedar en això: un ensurt. Després de ser explorat i de fer-se un TAC, va recuperar la memòria, va rebre dos punts i va ser donat d’alta.