post

Créixer a domicili

Seguir explotant la seva capacitat de créixer a domicili i continuar escalant a la classificació contra un rival directe. És el que intentarà fer al camp de la UD Viladecans, a partir de les 12:00h, un EFAC Almacelles que, fins ara, s’ha mostrat pràcticament intractable jugant com a visitant. Fins ara, els d’Ismael Mariani han guanyant tres dels quatre partits que han jugat fora: Vista Alegre, El Catllar i el darrer a Mollerussa. L’altre, el van empatar a Vilanova. 

Al davant, es trobaran al sempre complicat conjunt dirigit per Raul Paje. Un Viladecans amb moltes similituds. I és que, com l’EFAC, després de diversos anys comandant la categoria, aquesta temporada els barcelonins, que també compten amb un projecte amb moltes novetats, no han tingut un inici gens senzill tot i estar cridats a ocupar la zona noble de la taula.

Actualment, la UD Viladecans, que compta amb un balanç de tres victòries, dos empats i tres derrotes, ocupa la novena posició amb onze punts, dos menys que un EFAC que es troba en la vuitena amb catorze. A casa, els de Paje, que han marcat tretze gols i han rebut onze dianes, han guanyat dos xocs i han perdut dos.

En els seus tres darrers compromisos, el Viladecans només ha sumat un únic triomf. De fet, va ser en el seu últim desplaçament a Alcarràs (2-3). Abans, van caure a Tàrrega per 2-1 i per 0-1 contra el CFJ Mollerussa, al que l’EFAC va vèncer per 1-3 el passat cap de setmana.

Pel que fa als precedents entre els roig-i-negres i els del Baix Llobregat, cal recordar que l’any passat el resultat va ser sempre favorable al conjunt que jugava com a local. A Almacelles, l’EFAC es va imposar per la mínima (1-0), mentre que el Viladecans va guanyar al seu estadi per 2-0 en un xoc del qual els del Segrià van marxar amb un càstig excessiu.

Escenari del partit: Municipal de Viladecans

Jornada 9

Santboià – Mollerussa
Viladecans – EFAC
Sant Just – Valls
Alcarras – Ascó
Sant Ildefons – Can Vidalet
Montañesa – El Catllar
Martinenc – Martorell
Tàrrega – Vilanova
Gavà – Vista Alegre