post

Es repeteix la història

Després d’haver aconseguit tres bones victòries de forma consecutiva, l’EFAC Almacelles va patir aquest diumenge la seva tercera derrota de la temporada. Ho va fer davant un rival directe a la part mitja-alta de la taula, un CF Martorell que va resistir el domini dels roig-i-negres durant la primera part, va anar creixent amb el pas dels minuts i va saber castigar la manca de contundència i concentració dels almacellencs a la segona per acabar guanyant per 0-2.

La tercera desfeta dels d’Ismael Mariani jugant com a locals al Municipal Ramón Farrús no va ser gaire diferent a les anteriors. L’EFAC va assumir des de ben aviat el protagonisme del joc, però va tornar a comptar amb molts problemes a l’hora de traduir el seu control de la pilota i ocasions en gols.

Amb dues oportunitat clares va comptar el conjunt del Segrià durant la primera meitat. El primer avís va arribar al 8’, quan Oscar Imaz va enviar una pilota al pal. Gairebé a les acaballes, Albert Juclà, a la sortida d’ún córner, va gaudir d’una bona ocasió amb una rematada de cap que va marxar per sobre el travesser.

Lamentablement, la segona part va ser molt diferent. Les tornes es van anar igualant i l’EFAC, que gairebé no va arribar a la porteria rival durant els segons 45’, va acabar veient-se superar per la intensitat d’un Martorell molt més efectiu, més centrat i amb les idees més clares.

Els dos gols de la victòria visitant van acabar arribant en un fatídic últim quart d’hora per oblidar. Al 74’, Adrian Arenas va inaugurar el marcador després d’una enrevessada acció individual fora de l’area. Al 83’, després d’una pèrdua al mig del camp de l’EFAC i una ràpida contra del CF Martorell, Eric Arévalo va sentenciar el matx amb un xut des de fora de l’àrea.

Actualment, els almacellencs ocupen la novena plaça amb deu punts. Després d’un irregular inici en el qual l’equip ha mostrat dues verions molt diferents, el cap de setmana que ve començaran contra el CFJ Mollerussa el tram més dur de la temporada, que els portarà a enfrontar-se contra els equips capdavanters de la classificació.