post

Premi a la insistència

Seriós i merescut triomf de l’EFAC Almacelles en la seva visita a El Catllar. Els almacellencs van veure premiada la seva insistència durant uns brillants primers 45 minuts i es van imposar per la mínima gràcies a un solitari gol d’Adrián Fernández. A la segona meitat, de nou, van imposar la seva solidesa defensiva per mantenir el resultat davant un rival que va tornar a anar de menys a més.

La tercera victòria consecutiva dels roig-i-negres, que van tornar a mostrar una gran intensitat, es va començar a coure en una primera part en la qual amb una mica més d’efectivitat podrien haver golejat el conjunt local. Van tenir ocasions de tot tipus els del Segrià, que van avisar ja al minut 8’, quan Adri va recollir una pilota morta a la frontal i va engaltar un potent xut que va refusar amb molts problemes el porter.

Imaz, al 12’ amb una rematada creuada, Juclà, al 15’ des de fora de l’àrea i Pato, al 30’ amb el cap en un servei de córner, també van provar sort per part d’un EFAC que va jugar amb molta comoditat al sentir-se protagonista, que va general perill constantment durant l’inici del xoc i que va anul·lar a El Catllar en defensa.

El 0-1 no va arribar fins les acaballes de la primera meitat i ho va fer de penal. Amb molta seguretat i precisió, Adri va enviar al fons de la xarxa una pena màxima comesa sobre Viladegut. En una pilota dividia per alt dins l’àrea, rodejat de diversos rivals, es va endur un fortuït cop de puny de Jose Luis i va caure estabornit a terra. Posteriorment, va haver de ser substituït.

Tot i que l’EFAC no es va conformar amb el resultat i va tractar amb moltes més dificultats d’augmentar la diferència en atacs puntuals, el marcador ja no es va tornar a moure durant una segona meitat en la qual els d’Ismael Mariani van tornar a patir de nou per poder assegurar el triomf. Un cop més, el rival va donar un pas endavant i els roig-i-negres van haver de fer-se forts al darrere.

El compacte bloc defensiu d’uns almacellencs als que se’ls va acabar fent molt llarg el partit va impedir que El Catllar empatés el xoc. Van arribar molt més a l’àrea els tarragonins, que van tancar l’EFAC en el seu camp durant l’últim tram, però no van ser capaços de traduir la seva empenta en ocasions perilloses.

Tres punts més per l’EFAC, que segueix evolucionant positivament i que ja comença de nou a ser tingut en compte com un equip potent després del seu dubtós inici de campanya. Els d’Almacelles, que gràcies al triomf van escalar fins la sisena plaça, buscaran la seva quarta victòria consecutiva el pròxim cap de setmana contra el cinquè classificat, un CF Martorell que aquesta setmana va superar el CFJ Mollerussa per 1-0.

Jornada 6

Alcarras 3-0 Sant Ildefons
Asco 0-2 Gavà
Vista Alegre 1-0 Martinenc
El Catllar 0–1 EFAC
Martorell 1–0 Mollerussa
Can Vidalet 1–3 Montañesa
Tàrrega 2–1 Viladecans
Valls 1–1 Santboià
Vilanova 1–3 Atlètic Sant Just

Galeria

CE El Catllar - EFAC Almacelles