post

A per la tercera

La tercera victòria consecutiva. És el que l’EFAC Almacelles tindrà entre cella i cella en la seva visita al CE El Catllar després de sumar dos victòries seguides i haver deixat enrere els dubtes de l’inici de la temporada. Ja van donar un cop sobre la taula contra la UD Vista Alegre els d’Ismael Mariani, que, tot i que van acabar patint en excés, van confirmar el seu bon estat de forma contra la UE Valls.

Actualment, el balanç dels almacellencs, que per fi van aconseguir els seus primers punts al Ramón Farrús el passat diumenge i desitgen tornar a donar un pas endavant, és de dues victòries, un empat i dues derrotes. Com a visitant, apart de la victòria a Castelldefels, cal recordar que els roig-i-negres van obtenir un valuós empat al camp del CF Vilanova.

En una dinàmica molt diferent arribarà al xoc el seu rival, un El Catllar que no acaba d’aixecar el vol en el retorn a Primera Catalana. I és que, en cinc jornades, només han pogut sumar una victòria i dos empats. Els tarragonins es van estrenar amb un esperançador triomf a casa contra la UD Vista Alegre, però després no han estat capaços de donar amb la tecla.

Van empatar fora de casa per un idèntic 2-2 contra la UE Valls i la UD Viladecans per després caure a casa per 1-2 contra un altre dels nouvinguts, el CF Martorell. En la cinquena jornada, van perdre per un clar 2-0 contra el CFJ Mollerussa. Per tant, el CE El Catllar té també la obligació de fer-se fort a casa i tornar a obtenir resultats positius.

Dinàmica

CE El Catllar
Punts totals: 5 | Posició: 13 | PG: 1 | PE: 2 | PP: 2 | GF: 7 | GC: 8
Ratxa:  (J3: Viladecans 2-2 El Catllar); (J4: El Catllar 1-2 Martorell) ); (J5: Mollerussa 2-0 El Catllar)

EFAC Almacelles
Punts totals: 7 | Posició: 9 | PG: 2 | PE: 1 | PP: 2 | GF: 6 | GC: 7
Ratxa:  (J3: EFAC 1-3 Can Vidalet); (J4: Vista Alegre 0-2 EFAC) ); (J5: EFAC 2-1 Valls)

Escenari del partit: Municipal del Catllar

Partits de la jornada

Alcarras 3-0 Sant Ildefons
Asco 0-2 Gavà
Vista Alegre 1-0 Martinenc
El Catllar – EFAC
Martorell – Mollerussa
Can Vidalet – Montañesa
Tàrrega – Viladecans
Valls – Santboià
Vilanova – Atlètic Sant Just