post

Sumar al Ramón Farrús, la gran assignatura pendent

Fer bons els tres punts obtinguts contra la UD Vista Alegre en un xoc en el qual va recuperar el caràcter i la intensitat i va donar un cop sobre la taula, mantenir les bones sensacions i, per què no, donar un pas més endavant. És el que buscarà l’EFAC Almacelles en una cinquena jornada de la Primera Catalana en la qual es veurà les cares a partir de les 17:00h contra la UE Valls al Ramón Farrús.

L’inici de temporada no ha estat gens fàcil pels almacellencs, que fins la victòria de la setmana passada, malgrat el seu gran treball en els entrenaments, semblaven no haver donat amb la tecla adequada. Ara, després d’aconseguir els seus quatre punts com a visitants, els queda una assignatura pendent, sumar com a locals. I és que els dos partits que ha jugat a casa, on ha comés grans errors, els ha perdut de manera clara: 0-2 contra l’Ascó en la seva estrena i 1-3 contra el Can Vidalet.

Tampoc ha tingut unes primeres jornades plàcides el seu rival, una UE Valls que en el seu retorn a la categoria tampoc ha sabut traduir les seves bones sensacions en triomfs i es troba com els del Segrià en una dinàmica no molt positiva. Els petits detalls i la manca de contundència els han portat a empatar tres xocs i a perdre l’altre que han disputat.

En aquest sentit, el registre com a visitant de la UE Valls, que a casa ha empatat contra El Catllar (2-2) i el CFJ Mollerussa (1-1), és d’una derrota i un empat. Van debutar empatant 2-2 amb la UD Viladecans i van caure per 2-0 contra el Martorell.

Dinàmica

EFAC Almacelles
Punts totals: 4 | Posició: 11 | PG: 1 | PE: 1 | PP: 2 | GF: 4 | GC: 6
Ratxa:  (J2: Vilanova 1-1 EFAC); (J3: EFAC 1-3 Can Vidalet); (J4: Vista Alegre 0-2 EFAC)

UE Valls
Punts totals: 3 | Posició: 15 | PG: 0 | PE: 3 | PP: 1 | GF: 5 | GC: 7
Ratxa:  (J2: Valls 2-2 El Catllar); (J3: Martorell 2-0 Valls); (J4: Valls 1-1 Mollerussa )

Escenari del partit: Ramón Farrrús (Lleida)

Partits de la jornada

Sant Just 2-3 Ascó
Gavà 6-1 Alcarràs
Sant Ildefons – Tàrrega
Montañesa – Vilanova
Martinenc – Can Vidalet
Santboià – Vista Alegre
EFAC – Valls
Mollerussa – El Catllar
Viladecans – Martorell