post

Xerrada formativa de l’àrbitre Ignacio León al Primer Equip

Aquesta setmana, els membres del Primer Equip de l’EFAC Almacelles, alguns dels quals també formen part del cos tècnic de diversos equips del futbol base del club, van rebre una sessió informativa impartida per l’àrbitre de Primera Catalana Ignacio León, de la delegació de Lleida, sobre les noves modificacions introduïdes a les Regles del Joc 2019-2020.

La xerrada, celebrada a les instal·lacions de l’FCF a la localitat de Torrefarrera, va estar enfocada en els punts fonamentals del reglament i els criteris bàsics d’aplicació. A més a més, també es van tractar els canvis en la reglamentació més importants i que més els poden afectar i es van resoldre tots els possibles dubtes al seu voltant.

Finalment, la sessió, que també va comptar amb exemples pràctics, cal destacar que va generar també debats molt productius i útils i va apropar la figura de l’àrbitre als futbolistes.