post

Ismael Mariani: “Ens hem tret la pressió de sobre”

El passat dissabte, el Primer Equip de l’EFAC Almacelles va aconseguir el seu primer triomf de la temporada. Després de tres durs partits on només havia estat capaç de sumar un punt i no havia pogut mostrar la seva millor imatge, els roig-i-negres van demostrar gran part del seu potencial contra la UD Vista Alegre i es van endur un merescut triomf per 0-2.

Una victòria molt important per trencar la dinàmica negativa en la que es trobava immers l’EFAC. “L’equip necessitava un triomf perquè estava treballant bé i els errors puntuals ens estaven costant massa punts”, va afirmar en aquest sentit el tècnic del conjunt almacellenc, Ismael Mariani, qui després del xoc va argumentar que es tractava de tres punts molt merescuts veient lo organitzats i seriosos que s’havien mostrat durant els 90’.

“Estava preocupat perquè l’equip entrenava sempre bé i competia, però els diumenges qualsevol input negatiu ens costava molt car”, va comentar en aquesta mateixa línia Mariani, qui va afegir que es un espectacle veure el gran nivell de la plantilla en els entrenaments. Ara, creu que aquest bon resultat els donarà ales.

“L’equip farà ara un pas endavant perquè s’ha tret la pressió”, va assegurar el tècnic, qui va mostrar la seva satisfacció pel fet de per fi haver pogut trobar un input positiu. “Fins ara tot havien sigut gols en contra, expulsions, errors o penals fallats que ens han penalitzat molt, però el primer gol ens ha donat la tranquil·litat de creure que realment som bons”.

A més a més, va destacar que moralment era important sumar en un camp complicat com el del Vista Alegre. On també li està resultant difícil sumar a l’equip del Segrià és al Ramón Farrús, camp en el qual buscarà aquest cap de setmana els seus primers punts. “És complicat perquè no entrenem en el mateix camp en el qual juguem, però segur que aquest triomf ens ajudarà molt i afrontarem el partit amb molta confiança”, va concloure.