post

Buscant la primera

Buscant el primer triomf. Així es troba ara mateix un desconcertant EFAC Almacelles al que se li estan resistint les alegries en aquest inici de campionat. Només han pogut sumar un punt dels nous possibles, l’aconseguit al camp del CF Vilanova en el seu millor partit del que portem de temporada, els roig-i-negres, que han perdut els dos partits que han disputat com a locals al Ramón Farrús.

Les dures derrotes patides contra el CF Ascó en el debut i contra el Can Vidalet la setmana passada, que han creat molts dubtes, obliguen ara a l’equip del Segrià a cercar la seva primera victòria com a visitant. Per això, hauran d’oferir una major concentració i intensitat en els moments importants, deixar enrere els errors comesos especialment durant els primers minuts de joc i, també, tenir més paciència en atac i mostrar-se més encertats tant de cara a porteria com a l’hora de moure la pilota.

No ho tindran gens fàcil, ja que el seu rival aquest dissabte a partir de les 18:00h al Municipal de Can Vinader, la sempre combativa UD Vista Alegre, ve d’aconseguir un important i balsàmic triomf al camp del CFJ Mollerussa per 1-3. Abans, però, tampoc havien mostrat la seva millor versió. En la primera jornada van caure per 2-0 contra el CE El Catllar, mentre que en la segona van empatar 1-1 contra el CF Martorell.

Els precedents tampoc són gaire esperançadors, ja que l’EFAC no va ser capaç de batre als de Castelldefels la temporada 2018/2019. Al Municipal d’Almacelles, el resultat va ser un insípid empat a 0. A la segona volta, tot i que l’equip almacellenc es va avançar gràcies a un gol de Chipi, el Vista Alegre va acabar vencent per un ajustat 2-1.

Dinàmica

UD Vista Alegre

Punts totals: 4 | Posició: 10 | PG: 1 | PE: 1 | PP: 1 | GF: 4 | GC: 4
Ratxa:  (J1: El Catllar 2-0 Vista Alegre); (J2: Vista Alegre 1-1 Martorell); (J3: Mollerussa 1-3 Vista Alegre)

EFAC Almacelles

Punts totals: 1 | Posició: 16 | PG: 0 | PE: 1 | PP: 2 | GF: 2 | GC: 6
Ratxa:  (J1: EFAC 0-2 Ascó ); (J2: Vilanova 1-1 EFAC); (J3: EFAC 1-3 Can Vidalet)

Escenari del partit: Can Vinader (Castelldefels)

Partits de la jornada
FC Alcarràs – Atlètic Sant Just
FC Ascó – CF Montañesa
UD Vista Alegre – EFAC Almacelles
CE El Catllar – CF Martorell
CF Can Vidalet – FC Santboià
UE Valls – CFJ Mollerussa
CF Vilanova – FC Martinenc
UE Sant Ildefons – UD Viladecans
UE Tàrrega – CF Gavà