post

Txema Alonso, nou Director Esportiu de l’EFAC

El projecte comú que engloba a l’EFAC Almacelles i l’Atlètic Lleida segueix incorporant gent de reconeguda vàlua i experiència amb la voluntat de continuar creixent. Ara és el torn de l’exjugador de la Unió Esportiva Lleida i Racing de Santander entre d’altres, Txema Alonso, que s’incorpora al club com a nou director esportiu.

Alonso, que va jugar diferents temporades a la Primera Divisió als anys 90 i a la primera dècada del 2000, s’incorpora a l’estructura esportiva del Club i treballarà conjuntament amb el cos tècnic del primer equip de l’EFAC Almacelles, encapçalat per Isma Mariani i els responsables de l’àrea esportiva de la Junta Directiva.

El club valora molt positivament la incorporació de Txema Alonso, com una mostra més de la filosofia de comptar amb el suport de tots aquells que vulguin col·laborar en aquest projecte de futur pel futbol de Lleida i comarques.

La presentació oficial de cara als mitjans tindrà lloc a principis de la setmana vinent.