post

Inici per oblidar

Inici de temporada per oblidar de l’EFAC Almacelles, que aquest dissabte va patir una nova dolorosa derrota contra el CF Can Vidalet i només ha estat capaç de sumar un punt dels nou possibles. Tres errors propis d’un equip sense intensitat, convertits en tres regals pel seu rival, van condemnar els roig-i-negres, als que no els va sortir res bé i que pràcticament van llençar el xoc en uns fatídics set primers minuts de joc.

I és que l’equip visitant, que simplement va saber castigar aquestes errades que l’EFAC va pagar molt cares i es va endur segurament un premi massa gran del Ramón Farrús, ja manava per 0-2 al 7’. El primer gol va néixer en un refús des de la banda que va anar a parar a la frontal de l’àrea i va ser recollit per un jugador del Can Vidalet que va assistir amb una passada a l’espai a un Marc Marba que possiblement es trobava en fora de joc. O és el que van interpretar els locals, que es van quedar completament quiets reclamant mentre el barceloní enviava a plaer la pilota al fons de la xarxa.

No va ser gaire diferent la història en un 0-2 en el qual la defensa almacellenca va tornar a patir una important distracció. Un error en el marcatge va propiciar que el Can Vidalet podés gaudir d’un penal que Max Espigol no va desaprofitar. Es va créixer i va treure el caràcter l’equip del Segrià, que va oferir una bona imatge durant bona part del xoc després de rebre aquestes dues dianes, però segurament va ser insuficient per esborrar la mostrada anteriorment.

El solitari gol d’Adrià Fernández al 43 va fer somiar amb una possible épica remuntada a un EFAC que quan es va decidir a jugar va dominar tranquil el joc. Lamentablement, tot i que va gaudir de moltes ocasions de perill, tot es va quedar en un somni molt llunyà.

En una segona meitat en la qual l’EFAC van tornar a tenir el protagonisme davant un rival que es va limitar a esperar i que juntament amb els àrbitres va acabar aconseguint frenar l’alt ritme que volia imprimir, un nou error en el refús al 65’, que va fer que la pilota li quedés pràcticament morta al Can Vidalet en una posició molt perillosa a prop de l’àrea, va acabar en el definitiu 1-3. Gabriel Leon tampoc va desaprofitar el regal i va sentenciar tant el partit com el conjunt almacellenc.

A més a més, el conjunt dirigit per Ismael Mariani es va quedar amb un jugador menys al 73 després de l’expulsió de Ciru, la segona d’un jugador de l’EFAC en només tres partits de lliga. Per si no havien tingut suficient càstig els almacellencs, també van fallar una pena màxima que els podria haver posat en el partit en els darrers minuts de joc. Imaz no va tenir fortuna en el llançament d’un dubtós penal comès sobre Viladegut.

La temporada és molt llarga, però després de dues derrotes a casa i només un empat, necessitarà començar a sumar de tres en tres la setmana vinent en la seva visita a la UD Vista Alegre.

GALERIA

EFAC Almacelles - CF Can Vidalet (J3)