post

Segona oportunitat

La temporada no va començar de la manera desitjada per a l’EFAC Almacelles, que va patir un cru correctiu en el seu debut contra el FC Ascó. Es va veure completament superat i no va poder sumar els seus tres primers tres punts el conjunt roig-i-negre, que aquesta tarda (17:00h) buscarà el seu primer triomf al sempre difícil Municipal dels Alumnes Obrers de Vilanova.

Una segona oportunitat en la qual l’equip dirigit per Ismael Mariani intentarà reaccionar i donar un cop sobre la taula. La temporada serà llarga i tot just acaba de començar, però l’EFAC, que necessita recuperar les bones sensacions de la pretemporada, vol començar a deixar clar que és un equip a tenir en compte. I això es aconsegueix només guanyant. Especialment, si ho fas a camps amb renom com el del CF Vilanova.

Un conjunt vilanoví que sí va començar la temporada amb bon peu. I és que els d’Agus Isabel, que ja van signar una gran 18/19 i van acabar en la setena plaça en el seu retorn a la categoria, es van imposar al CFJ Mollerussa, un dels favorits d’aquest grup de Primera Catalana, per 0-2 en la primera jornada. Sens dubte, tenint en compte que han tornat a apostar per un bloc continuista, el CF Vilanova serà un dels altres clubs que lluitarà per les primeres posicions.

En aquesta mateixa línia, cal recordar que els dos partits entre ambdós equips corresponents a l’anterior campanya van ser tremendament igualats. En el xoc disputat a Vilanova, en el qual els almacellencs van jugar amb un jugador més durant 15 minuts, el resultat va ser un just 1-1. En el partit de la segona volta, un dels més emocionants de tota la temporada, l’EFAC es va imposar per 2-1 gràcies a un gol en el darrer minut.

Dinàmica

CF Vilanova
Punts totals: 3 | Posició: 5 | PG: 1 | PE: 0 | PP: 0 | GF: 2 | GC: 0
Ratxa:  (J1: Mollerussa 0-2 CF Vilanova)

EFAC Almacelles
Punts totals: 0 | Posició: 16 | PG: 0 | PE: 0 | PP: 1 | GF: 0 | GC: 2
Ratxa:   (J1: EFAC 0-2 Ascó )

Escenari del partit: Alumnes Obrers