post

Malestar per la retirada de les tanques publicitàries del Municipal d’Almacelles

Des de fa mesos, l’Ajuntament i els seus organismes no deixen d’embrutar la imatge de l’EFAC Almacelles i la seva Escola de Futbol. Amb les seves mentides, lamentablement, la Junta Directiva del club considera que han creat un gran estat de confusió entre els socis, famílies i col·laboradors. Per això, l’entitat, que durant aquest temps ha intentat mantenir-se al marge i no respondre els seus constants atacs públicament, vol sortir al pas sobre les darreres notícies sobre la retirada de les tanques publicitàries:

L’Ajuntament va comunicar al club que el Primer Equip no podia utilitzar les instal·lacions del Camp Municipal d’Almacelles com sempre havia fet al considerar que no estava dins del club. Tenint en compte aquest fet, des de l’EFAC es va explicar als col·laboradors dels quals s’havia rebut la primera remesa que la seva aportació aniria a l’esport de base i a les noves iniciatives que el club vol dur a terme aquest any. De totes formes, des del club també es va avisar que, en cas de no sentir-se identificats, podien tornar el rebut.

Tot i els esforços de l’entitat, l’Ajuntament va insistir que l’EFAC  havia de retirar les tanques. Tant la junta com els diferents col·laboradors van avisar que les retiraríen el dissabte dia 7. Això sí, van avisar que la seva retirada tindria com una de les conseqüències per a tots els usuaris que les pilotes sortirien contínuament del camp. Per això, es van oferir a blanquejar totes aquelles que no fossin de l’escola, una proposta que la regidora va dir que estudiaria.

Sense rebre resposta, la sorpresa arriba el 10 de setembre, quan el club veu que, sense cap llei que ho empari o que almenys se li comuniqui, que s’havien apilat totes les tanques en un racó. Tot malgrat ja saber que el primer equip jugaria fora i que es comptaria amb la base a l’hora de destinar la seva recaptació.

L’EFAC Almacelles espera que es normalitzi aquesta situació, que les tanques tornin al seu lloc i que els seus col·laboradors, als quals agraeix els seus esforços i la seva paciència, se sentin reconeguts.

Gràcies i disculpes per la situació.

EFAC Almacelles.