post

Ismael Mariani: “Ha sigut una estrena dura”

“No ha estat un debut fàcil, ha sigut molt dur i no ens ha sortit res bé”. Aquesta frase del tècnic de l’EFAC Almacelles, Ismael Mariani, resumeix a la perfecció la derrota de l’EFAC Almacelles en la seva estrena oficial a la lliga. Els roig-i-negres van caure per 0-2 contra el FC Ascó en un partit gris en el qual van mostrar la seva pitjor versió i es van veure completament superats pel seu rival.

El fet de no tenir el control del joc va castigar els del Segrià, especialment durant la primera meitat. “Ens ha costat molt tenir la pilota en el primer temps i ells han dominat i han tingut un parell d’ocasions en les que ens han pogut fer mal”, va comentar en aquest sentit el tècnic, que va assegurar que a la segona van patir molt degut a l’expulsió de Pato.

“Ens ha trencat, perquè l’Ascó és un equip amb molta profunditat al que li agrada tenir la pilota i fer-te córrer”, va afirmar Mariani, qui va lamentar el fet de no poder extraure moltes valoracions positives del xoc després de la gran pretemporada realitzada per l’EFAC. Això sí, es va quedar amb el caràcter de l’equip: “Estic satisfet per la seva actitud, no ha perdut la cara al partit i ha vist que no ens podíem distanciar gaire amb 10”.

D’altra banda, el tècnic va reiterar que l’equip, que segons ell va tenir un mal dia i tindrà tota la setmana per a fer balanç i intentar recuperar-se abans de la visita al CF Vilanova, encara ha de créixer molt perquè té moltes peces noves que han arribat a última hora i que tot just acaba de començar la competició oficial. “No podíem llançar les campanes al vol per guanyar la Copa Lleida, ni érem tan bons abans ni ara som tan dolents”, va concloure.