post

L’últim ball

Arriba l’hora de la veritat. És l’hora de l’últim ball. Aquest vespre l’EFAC Almacelles donarà de manera oficial el tret de sortida a la temporada 2019/2020. Una campanya, il·lusionant a la par que amarga per ser l’última del Primer Equip, en la qual els roig-i-negres esperen acomiadar-se de la Primera Catalana amb un bon sabor de boca després de ser un dels equips més destacats dels últims anys.

Esportivament parlant, les sensacions abans de l’inici no poden ser millors. L’equip dirigit per Ismael Mariani ha signar una més que notable pretemporada en la qual cal destacar que ha sumat la segona Copa Lleida de la seva història. Després de rebre un important toc d’atenció en el debut, només ha fet que evolucionar i ha signat un gran paper en tots els seus partits amistosos.

La plantilla promet. Ha demostrat comptar amb molta qualitat i ser molt equilibrada en totes les seves línies. Però la veritat és que encara queda molta feina per fer. Lo normal tenint en compte que més de la meitat dels integrants són nous i porten poques setmanes treballant units. Per això, com afirma el propi tècnic de l’EFAC, tot i que les expectatives són molt altes no podran fixar-se objectius a llarg termini.

De fet, l’únic ara mateix és superar el FC Ascó en la primera jornada de lliga. En la seva estrena, el Primer Equip rebrà la visitar d’una de les incògnites de la categoria. Un conjunt tarragoní que hauria d’estar cridat a ocupar les primeres places de la taula pel fet de procedir de la Tercera Divisió, però que aquest estiu també ha viscut una important reestructuració i ha perdut a una gran part dels seus puntals.

El partit tindrà lloc al Municipal Ramón Farrús (Lleida), seu dels partits de l’EFAC aquesta temporada, a partir de les 20:00h. L’entrada serà gratuïta per a tots els assistents. En aquest sentit, cal recordar que aquesta temporada el carnet de soci tindrà un preu de 50 euros i estarà acompanyat per un talonari de descomptes a comerços de Lleida valorat en 120 euros.