post

Ismael Mariani: “Es mereixien aquesta alegria”

L’EFAC Almacelles arrencarà la temporada després d’haver aconseguit la seva segona Copa Lleida. Els roig-i-negres es van imposar a la gran final disputada al Camp Municipal de Mollerussa per un 4-1 en un xoc molt igualat que no es va decantar fins els darrers cinc minuts de joc.

Precisament, el tècnic del conjunt almacellenc, Ismael Mariani, va destacar la gran tensió que es va viure damunt la gespa durant tot el xoc. “Al final penso que el resultat és exagerat pel que s’ha vist al camp”, va comentar l’entrenador de l’EFAC, qui, això sí, va dir que ells eren els clars mereixedors del triomf perquè van jugar millor i van crear més ocasions.

En aquest sentit, Mariani va assegurar que durant gran part de la primera meitat els d’Almacelles van fer molts mèrits: “Hem sigut superiors durant els primers 20-25 minuts, en els quals hem tingut la possessió, hem marcat un gol i hem enviat una pilota al pal”.

Abans del descans, però, el lleidatà considera que van perdre el control. “Ells han passat a tenir la bola i ens han mogut, hem estat distants entre línies i han aprofitat un error nostre que ens ha costatl’empat”.

A la represa, Ismael Mariani creu que el seu equip va tornar a adquirir el protagonisme davant un FC Borges Blanques que va optar per intentar castigar-los a la contra. En aquesta mateixa línia, el tècnic va voler destacar la gran honestedat del seu equip: “És un equip molt honrat, que no regateja esforços i ho donarà tot cada cap de setamana”.

Això sí, un cop més, Mariani, que va afirmar que la gran actitud competitiva de la seva plantilla es innegociable i va dir que està molt content amb la seva pretemporada, va repetir que encara falta molta feina per fer per adaptar-se i arribar bé a la primera jornada. “No serà fàcil perquè tenim molts futbolistes nous i hi ha gent que ha arribat pràcticament fa una setmana, però creixerem poc a poc”.

“Es mereixien una alegria com la d’avui”, va afegir l’entrenador de l’EFAC, qui tot i que encara pensa que li manca alguna peça, es va mostrar satisfet amb l’equip que s’ha confeccionat aquest estiu. “És molt interessant i valorem molt que els joves i experts es complementin amb el seu treball”, va comentar.

Finalment, Ismael Mariani no va voler parlar de futur. “L’objectiu ara mateix és guanyar l’Ascó la setmana que ve, fins que no passi un temps no podrem fer una valoració ni parlar ni a mig ni a llarg plaç”, va concloure.