post

Gauso convenç

Durant la pretemporada, especialment durant les primeres setmanes, l’EFAC Almacelles ha comptat amb diferents jugadors a proba. Un d’ells, Batougoune Sow, ha convençut els tècnics amb el seu alt rendiment en els entrenaments i partits i formarà part del conjunt almacellenc la temporada 2019/2020.

Gauso, que ocupa posicions ofensives, ha ofert una gran imatge i ha deixat mostra de la seva qualitat durant aquest primer tram, en el qual ha demostrat també un gran olfacte de gol. Format a l’At. Segre, ha passat també per les files de clubs com la UD Fraga o l’Altorricón i també té experiència internacional.

El seu és el dotzè fitxatge de l’equip almacellenc, que aquest estiu ha confirmat l’arribada del davanters Cheikh Saad, Xavi Toldrà, Adrián Fernández i Adrián Luna, dels migcampistes Oscar Imaz, Eric Trota i Toni Ciruela, dels defenses Adrián Rosa, Patricio Álvarez, Joel Guillén i Humbert Mallafré i d’Ismael Mariani a la banqueta.

La seva incorporació se suma també a les renovacions dels porters Pau Mora i Jordi Chiné; dels defenses Edu Cons, Adrià Monfort i Joel Chiné; dels migcampistes Albert Juclà i Marc Viladegut i del davanter Albert Simò.

El club, que agraeix la seva aposta i confiança, espera poder anunciar més moviments pròximament.

PLANTILLA
Porter: Jordi Chiné, Pau Mora
Defenses: Edu Cons, Joel Chiné, Adrià Monfort, Adrián Rosa, Humbert Mallafré, Pato Álvarez, Joel Guillén
Migcampistes: Marc Viladegut, Albert Juclà, Eric Trota, Toni Ciruela, Oscar Imaz
Davanters: Albert Simó, Cheikh Saad, Adrián Luna, Xavi Toldrà, Adrián Fernández, Batougoune Sow
Entrenador: Ismael Mariani