post

A punt

L’EFAC Almacelles encara ja la recta final de la seva pretemporada. Unes primeres setmanes en les quals el nou projecte del conjunt almacellenc de cara a la temporada 2019/2020 està deixant bones sensacions. Ahir, va tornar a complir davant l’Atlètic Alpicat en el seu darrer compromís abans de la disputa de la final de la Copa Lleida.

Un just 1-1 va ser el resultat del darrer xoc amistós dels roig-i-negres. Un més que igualat partit en el qual, tot i que tots dos equips van poder decantar-lo durant una primera meitat en la qual als locals els van anul·lar una diana i Chipi va enviar una pilota al pal, no es van veure gols fins a la segona meitat.

Al 53’, Alcalà, després d’un servei lateral de falta de Xavier Gomà, va marcar l’1-0 amb una precisa rematada de cap. Poc després, Hamza va poder marcar el segon dels d’Alpicat, però es va trobar amb el pal. L’empat va arribar al 63’ gràcies a Gauso, que va aprofitar una centrada a l’àrea petita. Amb tot per decidir, Jordi Chiné, amb una gran intervenció, va evitar el 2-1.

Un únic matx de preparació li queda ja a l’EFAC. Segurament, el més important de tot l’estiu. Una final de la Copa Lleida, que es disputarà aquest divendres a les 20:00h al Camp Municipal de Mollerussa, en la qual es veuran les cares amb el FC Borges Blanques.