post

El Juvenil, a ple rendiment

El Juvenil de l’EFAC Almacelles ja es troba a ple rendiment. El màxim exponent de l’Escola de Futbol del conjunt roig-i-negre, entrenat de nou aquesta temporada per Joan Velasco, suma ja tres entrenaments a les seves cames després d’haver iniciat aquest dilluns la pretemporada.

Una primera fase de la campanya que s’allargarà fins el 5 d’octubre, dia en el qual els almacellencs s’estrenaran a la lliga. Fins el seu primer compromís, al qual esperen arribar al més alt nivell, realitzaran un total de dinou sessions de preparació. A més a més, per tal de sumar ritme de joc, disputaran un total de quatre partits amistosos.

L’equip entrenat per Velasco, que comptarà amb el difícil però no impossible objectiu de lluitar per l’ascens, debutarà el quatre de setembre contra la UD Fraga. Posteriorment, jugaran contra la UE Balàfia (7/9), l’Alpicat (14/9) i el Bordeta (19/9).