post

El gol, assegurat amb el fitxatge d’Adrián Fernández

De cara a la temporada 2019/2020, l’EFAC Almacelles està conformant una plantilla en la qual conviuran la joventut i la veterania. Un ambiciós equip en el qual es combinaran jugadors amb molt de talent encara per polir i futbolistes ja contrastats.

A poques setmanes per a l’inici de la competició, el conjunt almacellenc suma encara més experiència amb la incorporació de tot un vell conegut: el davanter Adrián Fernández. Més opcions en atac per a Ismael Mariani, que veu com es completa la seva línia ofensiva amb el fitxatge d’una autèntica màquina de generar perill ofensiu i marcar gols.

El futbolista, que compta amb una llarga trajectòria, arriba procedent del CD Binéfar, club amb el qual va disputar la meitat de la campanya passada i amb el que havia iniciat la pretemporada tot i no poder comptar encara amb fitxa al no haver passat sis mesos del seu traspàs al CD Sariñena.

El seu és l’onzè fitxatge de l’equip almacellenc, que aquest estiu ha confirmat l’arribada del davanters Cheikh Saad, Xavi Toldrà i Adrián Luna, dels migcampistes Oscar Imaz, Eric Trota i Toni Ciruela, dels defenses Adrián Rosa, Patricio Álvarez, Joel Guillén i Humbert Mallafré i d’Ismael Mariani a la banqueta.

La seva incorporació se suma també a les renovacions dels porters Pau Mora i Jordi Chiné; dels defenses Edu Cons, Adrià Monfort i Joel Chiné; dels migcampistes Albert Juclà i Marc Viladegut i del davanter Albert Simò.

El club, que agraeix la seva aposta i confiança, espera poder anunciar més moviments pròximament.

PLANTILLA
Porter: Jordi Chiné, Pau Mora
Defenses: Edu Cons, Joel Chiné, Adrià Monfort, Adrián Rosa, Humbert Mallafré, Pato Álvarez, Joel Guillén
Migcampistes: Marc Viladegut, Albert Juclà, Eric Trota, Toni Ciruela, Oscar Imaz
Davanters: Albert Simó, Cheikh Saad, Adrián Luna, Xavi Toldrà, Adrián Fernández
Entrenador: Ismael Mariani