post

L’EFAC incorpora l’internacional andorrà Joel Guillen

Més talent per l’EFAC Almacelles, que segueix apuntalant la seva plantilla de cara a l’inici de la temporada 2019/2020. En concret, el conjunt almacellenc reforça la seva línia defensiva amb l’arribada d’un dels fixes en categories inferiors de la selecció andorrana: Joel Guillén.

S’espera que Guillén, format al futbol base de la FAF i del FC Andorra i que també ha passat pel Gimnàstic de Manresa, demostri tot el potencial i seguretat que el caracteritza quan juga amb l’equip del Principat i que, tot i que no li pertocaria per edat, l’han portat a jugar amb la sub-21.

El seu és el desè fitxatge de l’equip almacellenc, que aquest estiu ha confirmat l’arribada del davanters Cheikh Saad, Xavi Toldrà i Adrián Luna, dels migcampistes Oscar Imaz, Eric Trota i Toni Ciruela, dels defenses Adrián Rosa, Patricio Álvarez i Humbert Mallafré i d’Ismael Mariani a la banqueta.

La seva incorporació se suma també a les renovacions dels porters Pau Mora i Jordi Chiné; dels defenses Edu Cons, Adrià Monfort i Joel Chiné; dels migcampistes Albert Juclà i Marc Viladegut i del davanter Albert Simò.

El club, que agraeix la seva aposta i confiança, espera poder anunciar més moviments pròximament.

PLANTILLA
Porter: Jordi Chiné, Pau Mora
Defenses: Edu Cons, Joel Chiné, Adrià Monfort, Adrián Rosa, Humbert Mallafré, Pato Álvarez, Joel Guillén
Migcampistes: Marc Viladegut, Albert Juclà, Eric Trota, Toni Ciruela, Oscar Imaz
Davanters: Albert Simó, Cheikh Saad, Adrián Luna, Xavi Toldrà
Entrenador: Ismael Mariani