post

Amb bona lletra

Les pretemporades estan per anar evolucionant a mesura que avancen els partits i els equips sumen minuts a les cames. I això és el que està fent l’EFAC Almacelles gràcies al gran treball de la plantilla i el cos tècnic aquest estiu: créixer a poc a poc i amb bona lletra.

Aquest dimecres, després d’haver eliminat el CF Balaguer per un global de 5-0 a les semifinals de la Copa Lleida, els roig-i-negres, que durant aquest període només s’han vist sorpresos per la UD Fraga en el seu debut, van sumar la seva tercera victòria d’aquest frenètic mes d’agost contra la UE Balàfia.

1-3 va ser el resultat final d’un xoc que es va resoldre en una elèctrica i interessant primera meitat en la qual els d’Almacelles van tornar a deixar petites mostres del seu potencial i de lo perillosos que poden arribar a ser quan l’equip s’acomodi al cent per cent i estigui en plenes condicions.

De nou, l’encarregat d’obrir la llauna va ser Oscar Imaz als dos minuts de joc. Al 13’ els locals van empatar de nou el marcador amb una diana de Manuel Lozano. No va durar gaire la igualada, ja que al 14’ Batougoune Sow va tornar a avançar els d’Ismael Mariani. La sentència va arribar al 39’ de la mà d’Humbert Mallafré.

El proper compromís dels almacellencs, que encara tenen pendent anunciar algunes incorporacions durant aquesta setmana, serà el proper diumenge contra l’Artesa de Segre en el partit corresponent a les semifinals de la Copa Lleida.