post

Xavi Toldrà, competitivitat per a l’atac

A falta de poques setmanes per a l’inici oficial de la temporada 2019/2020, l’ambiciós EFAC Almacelles segueix reforçant la seva plantilla. El conjunt roig-i-negre suma potencial i pólvora al seu atac, el qual espera completar durant els pròxims dies, amb la incorporació de l’extrem Xavier Toldrà. 

Potència, velocitat, treball, sacrifici, capacitat de driblatge, colpeig, competitivitat i caràcter, entre moltes altres qualitats, és el que s’espera que aporti el jove però experimentat Toldrà, que s’uneix a una línia ofensiva que durant aquestes primeres setmanes ja ha demostrat que promet.

Pel que fa a la seva experiència, cal destacar que va culminar la seva formació al futbol base del FC Barcelona i el Gimnàstic de Tarragona. La passada temporada, va formar part del FC Ascó, amb el qual va disputar un total de 34 partits, 10 com a titular i 24 sortint des de la banqueta, i va marcar un gol.

El seu és el novè fitxatge de l’equip almacellenc, que aquest estiu ha confirmat l’arribada del davanters Cheikh Saad i Adrián Luna, dels migcampistes Oscar Imaz, Eric Trota i Toni Ciruela, dels defenses Adrián Rosa, Patricio Álvarez i Humbert Mallafré i d’Ismael Mariani a la banqueta.

La seva incorporació se suma també a les renovacions dels porters Pau Mora i Jordi Chiné; dels defenses Edu Cons, Adrià Monfort i Joel Chiné; dels migcampistes Albert Juclà i Marc Viladegut i del davanter Albert Simò.

El club, que agraeix la seva aposta i confiança, espera poder anunciar més moviments pròximament.

PLANTILLA

Porter: Jordi Chiné, Pau Mora
Defenses: Edu Cons, Joel Chiné, Adrià Monfort, Adrián Rosa, Humbert Mallafré, Pato Álvarez
Migcampistes: Marc Viladegut, Albert Juclà, Eric Trota, Toni Ciruela, Oscar Imaz
Davanters: Albert Simó, Cheikh Saad, Adrián Luna, Xavi Toldrà
Entrenador: Ismael Mariani