post

Artesa de Segre – EFAC a les semifinals de la Copa Lleida

Després d’haver deixat pràcticament encarrilada l’eliminatòria en el partit d’anada (0-3) gràcies a les dianes d’Adrian Luna, Albert Juclà i Albert Simó, aquest dissabte l’EFAC Almacelles va tancar la seva presència a les semifinals de la Copa Lleida després d’imposar-se al CF Balaguer per 2-0 en el xoc de tornada.

Un global de 5-0 que, tot i que el tècnic Ismael Mariani encara té molta feina per davant i falten algunes peces importants per arribar per tal d’equilibrar la plantilla en totes les posicions, va deixar mostra del gran potencial que té el conjunt almacellenc, que va passar per sobre del seu rival durant els 180’.

En un matx molt seriós, en el que es van poder tornar a veure petits detalls del que vol l’entrenador dels del Segrià, els d’Almacelles, que continuen sumant minuts a les cames i van millorant poc a poc físicament, van vèncer gràcies a un autèntic golàs d’Oscar Imaz i a una desafortunada diana en pròpia porta del visitant Pau Sauret.

A les semifinals, que seran a partit únic, l’EFAC es veurà les cares amb el CE Artesa de Segre de Segona Catalana, que va eliminar al Lleida Esportiu B a la tanta de penals després d’empatar 1-1 en els dos partits. L’altra semifinal la disputaran la UE Tàrrega, que va fer fora el CFJ Mollerussa per un total de 3-1, i el CF Borges Blanques, que va superar el FC Alcarràs per un global de 3-0.

Abans, però, el conjunt almacellenc disputarà un nou amistós de pretemporada per tal de seguir millorant el seu ritme de joc i la compenetració entre tots els seus efectius. Aquest dimecres, a partir de les 21:00, visitaran la UE Balàfia.