post

L’EFAC reforça la defensa amb ‘Pato’ Álvarez

Suma un nou efectiu l’EFAC Almacelles, que incorpora a Patricio ‘Pato’ Álvarez al seu projecte de cara a la temporada 2019/2020. Amb la seva arribada, el conjunt roig-i-negre, que actualment compta amb setze jugadors, reforça i perfila una línia defensiva que continuarà agafant forma durant les pròximes setmanes.

Més seguretat i polivalència pels almacellencs amb el fitxatge de Pato, que després de finalitzar la seva etapa al futbol base va passar per les files del CE Morell i el FC Ascó de Tercera Divisió. Amb els tarragonins, la passada campanya va disputar un total de 29 partits, 25 com a titular i 5 sortint des de la banqueta.

El seu és el vuitè fitxatge de l’equip almacellenc, que recentment ha confirmat l’arribada del davanters Cheikh Saad i Adrián Luna, dels migcampistes Oscar Imaz, Eric Trota i Toni Ciruela, dels defenses Adrián Rosa i Humbert Mallafré i d’Ismael Mariani a la banqueta.

La seva incorporació se suma també a les renovacions dels porters Pau Mora i Jordi Chiné; dels defenses Edu Cons, Adrià Monfort i Joel Chiné; dels migcampistes Albert Juclà i Marc Viladegut i del davanter Albert Simò.

El club, que agraeix la seva aposta i confiança, espera poder anunciar més moviments pròximament.

PLANTILLA
Porter: Jordi Chiné, Pau Mora
Defenses: Edu Cons, Joel Chiné, Adrià Monfort, Adrián Rosa, Humbert Mallafré, Pato Álvarez
Migcampistes: Marc Viladegut, Albert Juclà, Eric Trota, Toni Ciruela, Oscar Imaz
Davanters: Albert Simó, Cheikh Saad, Adrián Luna
Entrenador: Ismael Mariani