post

L’EFAC convenç i encarrila l’eliminatòria

Convincent triomf de l’EFAC Almacelles en el seu debut a la Copa Lleida. En el partit corresponent a l’anada dels quarts de final, que va servir al conjunt roig-i-negre per a seguir amb el seu intens treball de pretemporada, els d’Ismael Mariani es van imposar al CF Balaguer per un clar i contundent 0-3.

Continua creixent i consolidant-se un EFAC en el qual tots els jugadors van tornar a tenir l’oportunitat de demostrar la seva qualitat i que va donar un cop sobre la taula. En aquest sentit, cal recordar que els almacellencs segueixen amb la vista posada en l’inici de lliga d’aquí 4 setmanes i no es marquen objectius a curt termini.

Va començar el partit amb molta igualtat, fruit de la solidesa de l’equip local. Afortunadament, els del Segrià van tenir un major encert que el seu rival i al 23 va poder obrir la llauna. En una jugada ben trenada, després d’una centrada mil·limètrica d’Adrià Montfort, Juclà va marcar el primer gol de l’eliminatòria.

Després d’aquesta diana xoc va decantar cap el costat dels d’Almacelles, que van passar a dominar el control del ritme del joc. Al minut 40, Adrián Luna, pitxitxi del que portem de pretemporada, va augmentar la diferència. Amb 0-2 es va arribar al descans.

Tot i que l’EFAC va tornar a fer molts canvis durant la segona meitat del matx, la dinàmica del partit es va mantenir i la seva fluïdesa no es va veure ressentida. Fruit del seu bon joc, al 70’ els almacellencs van deixar sentenciat el partit i, pràcticament, els quarts de final. Chipi, aprofitant una bona centrada d’Humbert, va marcar el 0-3 amb una volea espectacular.

La tornada es disputarà el proper dissabte a Almacelles a les 20:00h. El guanyador d’aquesta eliminatòria jugarà contra el guanyador del Lleida B – Artesa de Segre.