post

Torna la Copa Lleida!

Després del necessari toc d’atenció rebut contra la UD Fraga en el primer test de la temporada, en el qual els almacellencs van deixar bones sensacions però van caure per 4-2, l’EFAC Almacelles afrontarà aquest dissabte al vespre el seu primer partit oficial de la pretemporada.

A partir de les 20:00 h, els d’Ismael Mariani, que tot i continuar sense tenir la plantilla completa i portar molt poques sessions d’entrenament seguiran treballant per tal de millorar el seu nivell físic i futbolístic, visitaran el camp del CF Balaguer en el partit corresponent a l’anada dels quarts de final de la Copa Lleida.

Un vell conegut que va perdre la categoria aquesta darrera campanya, que s’ha reforçat bé durant aquest estiu per tal de poder retornar a Primera Catalana tan aviat com pugui i que, curiosament, fa una setmana també van caure contra els de Fraga per 3-1.

Pel que fa als últims xocs entre tots dos equips, tot i que no es poden agafar com a referència per les modificacions que han patit totes dues plantilles i el moment de la pretemporada en el qual ens trobem, cal destacar que l’EFAC es va endur la victòria en els dos partits de lliga de la 2018/2019. Va vèncer per 1-4 a Balaguer i 3-1 a Almacelles.

La tornada d’aquesta eliminatòria, que l’EFAC haurà de superar per igualar el resultat de la temporada passada, tindrà lloc el pròxim dissabte al Municipal d’Almacelles.