post

Ismael Mariani: “Anem justos d’efectius”

L’EFAC, que tot just portava sis sessions d’entrenament, va caure per 4-2 en el seu primer test de la pretemporada contra la UD Fraga. La manca d’efectius i de ritme de competició van condemnar els almacellencs davant un rival molt més rodat i encertat. Malgrat la derrota, els roig-i-negres van marxar amb bones sensacions.

“La valoració és bona perquè l’equip ha tingut la possessió que era el que volia i només hem comés alguns errors puntuals en defensa que ens han condemnat”, va afirmar el tècnic dels del Segrià Ismael Mariani, qui va comentar que el resultat era exagerat pel que s’havia vist al camp.

En aquesta mateixa línia, l’entrenador del conjunt almacellenc va mostrar la seva satisfacció pel rendiment de la seva plantilla, de la qual va afegir que encara es troba en plena creació. “Tot i que les cames pesen perquè portem molt poc temps, estic content perquè han reflectit el que vull durant els primers minuts de cada part: un equip intens i amb caràcter que té la pilota, que juga ràpid, que obre les bandes i que té circulació per dins”.

D’altra banda, Mariani, tot i que va mencionar que els jugadors a proba van realitzar una bona tasca, va lamentar la manca d’efectius. “Estic molt content amb els que estem actualment, però som molt pocs i necessitem més ajuda per poder tirar això endavant”, va assegurar el tècnic, qui va dir que seria important incorporar al voltant de quatre jugadors de qualitat més.

Finalment, l’entrenador de l’EFAC va afegir que tampoc arribaran a un alt nivell al partit de Copa Lleida contra el CF Balaguer d’aquest dissabte: “Encara no estarem bé perquè tot just portarem vuit sessions”. “Poc a poc hem d’anar creixent i ens hem de posar bé físicament per tal de poder fer el futbol que volem”, va concloure Mariani.