post

Toc d’atenció en el primer test

Toc d’atenció per l’EFAC Almacelles en el seu primer test de la pretemporada. Davant un rival molt més rodat i de categoria superior com la UD Fraga, de Tercera Divisió i que ja portava tres partits de gran nivell disputats, els del Segrià, que van acabar notant molt la manca de rotació quan les cames van començar a pesar, van caure per 4-2.

Amb només 13 jugadors dels 15 que actualment tenen fitxa amb el Primer Equip es va presentar un EFAC que, tot i que segurament no li tocava perquè pràcticament només duia una setmana d’entrenaments, va portar gairebé durant els 90’ minuts el pes del partit. Fet que, malgrat el resultat, va fer que l’equip i finalitzar el xoc molt cansat, acabés amb sensacions positives.

Amb els roig-i-negres intentant controlar la pilota, els de Fraga es van limitar a esperar i a buscar marcar la diferència a la contra. Una estratègia que els va donar molts fruits. Setze minuts va durar només en el marcador un 0-0 que va trencar el gran protagonista de la nit, el local César, tot un clàssic que es va acabar convertint en un autèntic malson per la defensa almacellenca.

L’1-1 va arribar al 33’, amb una rematada de cap dins prop de l’àrea petita d’un actiu Adrián Luna que d’aquesta manera es va estrenar com a golejador amb l’EFAC. No li va durar gaire l’alegria al conjunt dirigit per Ismael Mariani, que va veure com al 37’, aprofitant un error en el rebuig de la defensa, César va tornar a avançar als seus.

Poc abans del necessari pas pels vestidors, Pau Mora va evitar que la diferència de gols fos més gran i es va lluir sota els tres pals al aturar amb una gran estirada un penal a Bernabé que prèviament ell mateix havia comés al haver-se endut per davant a un atacant local en una sortida.

Va baixar el ritme del joc durant una segona meitat en la qual l’EFAC va pagar els sobreesforços fets i, tot i que els jugadors a proba i en edat juvenil van donar la talla, va notar el fet de no poder comptar amb més efectius a la banqueta. Especialment durant un últim quart d’hora fatídic en el qual el Fraga va rematar el matx.

Cinc minuts, del 76 al 81, va necessitar l’equip local per assegurar la seva victòria. Quibus després d’una gran combinació i César un cop més aprofitant els espais a l’esquena de la defensa almacellenca van ser els encarregats de marcar el 3-1 i 4-1.

Va maquillar el marcador l’EFAC gràcies una diana al 86’ d’un Gauso al que posteriorment li van anular un altre gol per fora de joc, però ni el físic ni el cap li va donar per a més.

Després d’aquest primer test, els del Segrià debutaran a la Copa Lleida el dissabte a partir de les 20:00h contra el CF Balaguer. El partit de tornada d’aquests quarts de final, que es disputarà a Almacelles, tindrà lloc el següent dissabte a la mateixa hora.