post

La UD Fraga, primer rival de la pretemporada

L’EFAC Almacelles va donar el passat dilluns el tret de sortida a la pretemporada. Un període durant el qual els roig-i-negres esperen poder arribar a un òptim nivell de preparació que els permeti poder afrontar amb garanties els seus primers compromisos de la 2019/2020.

Poc més d’una setmana després de vestir-se de curt per primera vegada, els almacellencs disputaran aquest dimecres el seu primer xoc d’aquest estiu. El conjunt dirigit per Ismael Mariani s’enfrontarà en partit amistós a la UD Fraga de la Tercera Divisió aragonesa.

Aquest matx, que tindrà lloc a partir de les 20:30 al Municipal de La Estacada, serà el quart que disputi el rival de l’EFAC aquesta pretemporada. Anteriorment, han jugat al seu camp contra el CF Balaguer (1-0) i el CFJ Mollerussa (1-1) i fora contra l’Atlético Monzón (0-1). Per tant, arribaran molt més rodats i a un ritme molt més alt.

Després d’aquest primer test, els del Segrià debutaran a la Copa Lleida el dissabte a partir de les 21:00h contra el CF Balaguer. El partit de tornada d’aquests quarts de final, que es disputarà a Almacelles, tindrà lloc el següent dissabte a les 20:00h.

Escenari del partit: Municipal de La Estacada (Fraga)