post

Humbert Mallafré s’incorpora al lateral

L’EFAC Almacelles segueix perfilant la seva plantila de cara a la campanya 2019/2020. Amb la pretemporada ja en marxa, el conjunt roig-i-negre suma el seu quinzè component: el lateral esquerra Humbert Mallafré, que arriba procedent del CF Ascò.

Suma joventut i potencial al seu projecte l’EFAC amb un Humbert que complirà la seva primera temporada completa com a amateur després d’haver finalitzat aquest any el seu pas pel futbol base. Això sí, cal destacar que a meitat de la passada temporada ja va fer el salt al Primer Equip de l’Ascó, amb el qual va ser convocat en 17 ocasions. En total va disputar 7 partits a Tercera Divisió, cinc com a titular i dos com a suplent.

El d’Humbert és el setè fitxatge de l’equip almacellenc, que recentment ha confirmat l’arribada del davanters Cheikh Saad i Adrián Luna, dels migcampistes Oscar Imaz, Eric Trota i Toni Ciruela, del defensa Adrián Rosa i d’Ismael Mariani a la banqueta.

La seva incorporació se suma també a les renovacions dels porters Pau Mora i Jordi Chiné; dels defenses Edu Cons, Adrià Monfort i Joel Chiné; dels migcampistes Albert Juclà i Marc Viladegut i del davanter Albert Simò.

El club, que agraeix la seva aposta i confiança, espera poder anunciar més moviments pròximament.

PLANTILLA

Porter: Jordi Chiné, Pau Mora
Defenses: Edu Cons, Joel Chiné, Adrià Monfort, Adrián Rosa, Humbert Mallafré
Migcampistes: Marc Viladegut, Albert Juclà, Eric Trota, Toni Ciruela, Oscar Imaz
Davanters: Albert Simó, Cheikh Saad, Adrián Luna
Entrenador: Ismael Mariani