post

Tret de sortida a la pretemporada de l’EFAC Almacelles

Tret de sortida a la pretemporada de l’EFAC Almacelles. El Primer Equip del conjunt almacellenc va realitzar aquest dilluns el seu primer entrenament sota les ordres del nou cos tècnic encapçalat pel tècnic Ismael Mariani.

Arribar al màxim nivell al primer compromís de la temporada és l’objectiu dels roig-i-negres, que durant aquesta primera jornada, després de la tradicional xerrada inicial, es van exercitar tant físicament com tàcticament. Tot amb un alt ritme i amb la idea d’assumir ràpidament els primers conceptes.

També es va fer les primeres fotos oficials un EFAC que s’entrenarà a diari durant tota aquesta setmana per tal de poder afrontar amb garanties el seus primers compromisos d’aquest estiu: l’amistós del 7 d’agost contra el Fraga i el partit d’anada dels quarts de la Copa Lleida contra el CF Balaguer que disputarà el segon cap de setmana del mes d’agost.

Durant les properes setmanes, l’entitat, que segueix rastrejant el mercat per tal de poder incorporar jugadors consolidats i amb experiència, espera poder confirmar més moviments. De moment, els entrenaments de la primera plantilla, que actualment compta amb catorze fitxes, es completaran amb jugadors en edat juvenil.

GALERIA

Pretemporada 2019-2020