post

Tot a punt per a l’inici de la pretemporada

Tot a punt per a l’inici de la pretemporada de l’EFAC Almacelles. El conjunt roig-i-negre es vestirà per primera vegada de curt aquest estiu el pròxim dilluns a partir de les 19:00.

Serà el primer entrenament sota les ordres d’Ismael Mariani d’un equip que espera agafar la forma necessària per arribar al màxim nivell al sempre exigent inici de temporada. Una 19/20 en la qual el principal objectiu tornarà a ser consolidar-se a la categoria i, per què no, lluitar per estar a la zona noble de la taula.

Un any més, cal destacar que la pretemporada del Primer Equip de l’EFAC, que centrarà els seus esforços a preparar-se físicament i mentalment durant aquestes sessions inicials, dependrà de la seva evolució a la Copa Lleida, una competició en la qual espera superar les semifinals i millorar el resultat de l’any passat.

A més a més, abans d’exercitar-se sobre la gespa, els futbolistes i el cos tècnic es faran les primeres fotografies oficials. A dia d’avui, recordem que la plantilla compta amb 14 efectius, 8 renovats del curs anterior i 6 procedents d’altres clubs.

PLANTILLA
Porter: Jordi Chiné, Pau Mora
Defenses: Edu Cons, Joel Chiné, Adrià Monfort, Adrián Rosa
Migcampistes: Marc Viladegut, Albert Juclà, Eric Trota, Toni Ciruela, Oscar Imaz
Davanters: Albert Simó, Cheikh Saad, Adrián Luna
Entrenador: Ismael Mariani