post

Oscar Imaz, el retorn

Toni Ciruela no serà l’únic jugador en tornar a l’EFAC Almacelles de cara la temporada 2019/2020. El conjunt almacellenc també recupera el migcampista Oscar Imaz, que arriba procedent del Terrassa FC de Tercera Divisó.

Com ja va fer en la seva anterior etapa a l’entitat, s’espera que Imaz (28 anys), que s’ha convertit en un futbolista molt més madur i experimentat, torni a marcar la diferència a l’interior esquerra i es consagri com una de les peces clau del projecte.

Pel que fa a la seva trajectòria, cal recordar que es va formar a les files de la UE Lleida i l’Atlètic Segre i que abans de la seva arribada a Almacelles va passar per les files del FC Alcarràs, l’Atlético Monzón, el CF Balaguer, el CF Reus Deportiu i el CD Binefar. Posteriorment, ha jugat amb l’Horta a Primera Catalana i amb el CE L’Hospitalet i el Terrassa FC a Tercera.

El d’Imaz, que amb els egarencs va disputar 27 partits i va marcar un gol, és el sisè fitxatge de l’equip almacellenc, que recentment ha confirmat l’arribada del davanters Cheikh Saad i Adrián Luna, dels migcampistes Eric Trota i Toni Ciruela, del defensa Adrián Rosa i d’Ismael Mariani a la banqueta.

La seva incorporació se suma també a les renovacions dels porters Pau Mora i Jordi Chiné; dels defenses Edu Cons, Adrià Monfort i Joel Chiné; dels migcampistes Albert Juclà i Marc Viladegut i del davanter Albert Simò.

El club, que agraeix la seva aposta i confiança, espera poder anunciar més moviments pròximament.

PLANTILLA
Porter: Jordi Chiné, Pau Mora
Defenses: Edu Cons, Joel Chiné, Adrià Monfort, Adrián Luna
Migcampistes: Marc Viladegut, Albert Juclà, Eric Trota, Toni Ciruela, Oscar Imaz
Davanters: Albert Simó, Cheikh Saad
Entrenador: Ismael Mariani