post

Adrián Rosa apuntala la defensa

L’EFAC Almacelles segueix perfilant la plantilla que la temporada 2019/2020 competirà a Primera Catalana. Després de reforçar les posicions ofensives, el conjunt roig-i-negre fa oficial l’arribada del central Adrián Rosa, cridat a ser una de les referències defensives de l’equip.

De 32 anys, Rosa és un futbolista més que contrastat que destaca per la seva gran col·locació i la seva habilitat amb la pilota als peus i a l’hora d’anar al tall. A més a més, gràcies als seus 1,95m i a la seva envergadura, també compta amb un gran potencial en el joc aeri.

Pel que fa a la seva trajectòria, Adrián Rosa arriba procedent d’un Penya Deportiva amb el qual, després de diverses etapes a l’entitat, aquesta última temporada va aconseguir l’ascens a Segona B. Abans, va passar per les files del Real Ávila, el Ciudad de Ibiza, el CD Sariñena, la UD Somozas, la UD Alzira, la SD Noja, el RCD Mallorca B, el Córdoba B i la Cultural Leonasa B.

El de Piscu és el quart fitxatge de l’equip almacellenc, que recentment va anunciar les arribades del davanter Cheikh Saad, dels migcampistes Eric Trota i Toni Ciruela i d’Ismael Mariani a la banqueta.

La seva incorporació se suma també a les renovacions dels porters Pau Mora i Jordi Chiné; dels defenses Edu Cons, Adrià Monfort i Joel Chiné; dels migcampistes Albert Juclà i Marc Viladegut i del davanter Albert Simò.

El club, que agraeix la seva aposta i confiança, espera poder anunciar més moviments pròximament.

PLANTILLA
Porter: Jordi Chiné, Pau Mora
Defenses: Edu Cons, Joel Chiné, Adrià Monfort, Adrián Rosa
Migcampistes: Marc Viladegut, Albert Juclà, Eric Trota, Toni Ciruela
Davanters: Albert Simó, Cheikh Saad
Entrenador: Ismael Mariani