post

Adrián Luna, cinquè fitxatge de l’EFAC

Adrián Rosa no serà l’únic futbolista procedent de la Penya Deportiva que vestirà la samarreta de l’EFAC Almacelles la temporada 2019-2020. El conjunt almacellenc també incorpora al fins ara punta de l’equip balear Adrián Luna.

Tot i la seva curta edat (21 anys), es tracta d’un experimentat atacant que ja sap el que és marcar la diferència, brillar amb llum pròpia i ser temut a les àrees a la Tercera Divisió gràcies a la seva capacitat de crear perill, velocitat i confiança.

Pel que fa a la seva trajectòria, Luna ha desenvolupat gran part de la seva curta carrera esportiva a la Penya Deportiva, club en el qual va finalitzar la seva etapa de formació, va donar el salt definitiu al futbol amateur i va aconseguir un ascens a Segona Divisió B. Abans, va destacar a les categories inferiors del CF Sant Rafel, entitat amb la qual també va jugar a Tercera.

El de Luna és el cinquè fitxatge de l’equip almacellenc, que recentment ha confirmat l’arribada del davanter Cheikh Saad, dels migcampistes Eric Trota i Toni Ciruela, del defensa Adrián Rosa i d’Ismael Mariani a la banqueta.

La seva incorporació se suma també a les renovacions dels porters Pau Mora i Jordi Chiné; dels defenses Edu Cons, Adrià Monfort i Joel Chiné; dels migcampistes Albert Juclà i Marc Viladegut i del davanter Albert Simò.

El club, que agraeix la seva aposta i confiança, espera poder anunciar més moviments pròximament.

PLANTILLA
Porter: Jordi Chiné, Pau Mora
Defenses: Edu Cons, Joel Chiné, Adrià Monfort, Adrián Rosa
Migcampistes: Marc Viladegut, Albert Juclà, Eric Trota, Toni Ciruela
Davanters: Albert Simó, Cheikh Saad, Adrián Luna
Entrenador: Ismael Mariani