post

Ciru torna a l’EFAC

L’EFAC Almacelles oficialitza el retorn al club d’una de les peces clau de la plantilla que la temporada 2017-2018 va fer història i va assolir la tercera plaça del grup 2 de Primera Catalana. Toni Ciruela torna al conjunt roig-i-negre un any després de la seva marxa.

D’aquesta manera, el migcampista, que destaca a la posició de pivot, torna a la que va ser la seva casa durant dues temporades. El Muncipal d’Almacelles tornarà a gaudir de la seva qualitat, entrega i experiència a la categoria.

Durant la campanya 2018-2019, Toni Ciruela, que recordem que ja havia jugat a aquesta divisió amb el CF Balaguer, va formar part del CD Binéfar de la Tercera Divisió aragonesa. A més a més, va disputar l’últim tram amb la UE Balàfia de Segona Catalana.

El de Ciru, que durant la seva última temporada a l’EFAC va disputar un total de 24 partits com a titular i va marcar tres gols, és el tercer fitxatge de l’equip almacellenc, que recentment va anunciar les arribades del davanter Cheikh Saad, del migcampista Eric Trota i d’Ismael Mariani a la banqueta.

La seva incorporació se suma també a les renovacions dels porters Pau Mora i Jordi Chiné; dels defenses Edu Cons, Adrià Monfort i Joel Chiné; dels migcampistes Albert Juclà i Marc Viladegut i del davanter Albert Simò.

El club, que agraeix la seva aposta i confiança, espera poder anunciar més moviments pròximament.

PLANTILLA
Porter: Jordi Chiné, Pau Mora
Defenses: Edu Cons, Joel Chiné, Adrià Monfort
Migcampistes: Marc Viladegut, Albert Juclà, Eric Trota, Toni Ciruela
Davanters: Albert Simó, Cheikh Saad
Entrenador: Ismael Mariani