post

Eric Trota reforça el mig del camp

Després de tancar el fitxatge del potent davanter Cheikh Saad procedent del CE L’Hospitalet i la incorporació d’Ismael Mariani com a nou tècnic, l’EFAC Almacelles anuncia l’arribada d’un nou jugador: el migcampista Eric Trota.

De tall defensiu, Trota és un polivalent futbolista que destaca, a part de per la seva gran qualitat, pel seu compromís, treball i esperit de sacrifici al centre del camp. A més a més, compta amb una gran experiència a la categoria.

Natural de Zaidín, el dinàmic migcampista es va formar a les files de l’Atlètic Segre i de la UE Bordeta. Durant la seva etapa amateur, s’ha mogut entre la Tercera Divisió aragonesa (CD Altorricón i Binéfar) i la Primera Catalana (Lleida Esportiu B i CF Balaguer).

Durant la 2018 -2019, temporada en la qual va ser un dels jugadors més importants del CF Balaguer, l’enèrgic i intens pivot va disputar un total de 26 partits, 25 com a titular, i va marcar un gol.

La seva incorporació se suma també a les renovacions dels porters Pau Mora i Jordi Chiné; dels defenses Edu Cons, Adrià Monfort i Joel Chiné; dels migcampistes Albert Juclà i Marc Viladegut i del davanter Albert Simò.

El club, que agraeix la seva aposta i confiança, espera poder anunciar més moviments pròximament.

PLANTILLA
Porter: Jordi Chiné, Pau Mora
Defenses: Edu Cons, Joel Chiné, Adrià Monfort
Migcampistes: Marc Viladegut, Albert Juclà, Eric Trota
Davanters: Albert Simó, Cheikh Saad
Entrenador: Ismael Mariani