post

Ismael Mariani, nou entrenador de l’EFAC

El nou i engrescador projecte de l’EFAC Almacelles de cara a la pròxima temporada, en la qual el conjunt almacellenc intentarà refer-se després d’una irregular 18/19, ja té nou líder: el lleidatà Ismael Mariani.

Experiència, caràcter i confiança. És tot el que el club roig-i-negre espera que aporti Mariani, tècnic guanyador que destaca sempre per dirigir equips competitius, disciplinats a nivell tàctic, ben ordenats i amb les idees molt clares.

Precisament, la seva llarga trajectòria al món de les banquetes és el seu principal aval, ja que pràcticament ha passat per totes les categories del futbol nacional i regional. Ha dirigit equips com la UE Tàrrega, el CD Binéfar, el CD Sariñena, el CD Altorricón o el Lleida Esportiu B.

A més a més, cal mencionar les seves experiències com a segon entrenador de la SD Huesca, el Deportivo Alavés o el Nàstic de Tarragona. Pel que fa a les últimes temporades, ha estat de la mà de Joan Carlos Oliva al Omonia Nicosia de Xipre i al Lleida Esportiu.

El club, que agraeix la seva aposta i confiança, espera poder anunciar més moviments pròximament.