post

Cheikh Saad, pólvora per l’EFAC

Després d’anunciar les renovacions dels porters Pau Mora i Jordi Chiné; dels defenses Edu Cons, Adrià Monfort i Joel Chiné; dels migcampistes Albert Juclà i Marc Viladegut i del davanter Albert Simò, l’EFAC Almacelles oficialitza la primera incorporació del seu nou projecte: l’atacant Cheick Saad.

Procedent del CE L’Hospitalet, s’espera que el robust davanter, que medeix 1.90m, aporti la seva experiència i olfacte golejador. A més a més, es tracta d’un futbolista que, gràcies a la seva envergadura i capacitats físiques, destaca per la seva capacitat per convertir-se en una referència i la seva facilitat per fixar a les defenses rivals.

Pel que fa a la seva trajectòria, cal destacar que ha desenvolupat gran part de la seva carrera entre la Segona Divisió B i la Tercera Divisió. Cheikh Saad, que es va formar a les categories inferiors del Balàfia, ha passat per les files del Benavent, el Lleida Esportiu, el San Roque, l’Hellín Deportivo, el CD Binéfar, l’Atlético Monzón, el CDJ Tamarite, el FK Ventspils de Letònia, l’Eldense i l’Ascó.

Durant el seu pas per l’Ascó, el maurità va anotar un total de 13 gols. A Hospitalet, on només va disputar 15 partits a causa d’una important lesió al quàdriceps dret, va marcar 3 dianes. Ara, espera recuperar el seu millor nivell a Almacelles.

El club, que agraeix la seva aposta i confiança, espera poder anunciar més moviments pròximament.

PLANTILLA
Porter: Jordi Chiné, Pau Mora
Defenses: Edu Cons, Joel Chiné, Adrià Monfort
Migcampistes: Marc Viladegut, Albert Juclà
Davanters: Albert Simó, Cheikh Saad
Entrenador: Ismael Mariani