post

Pau Mora, una campanya més sota pals

L’EFAC Almacelles s’assegura seguir comptant amb una immillorable dupla sota els tres pals amb la continuïtat del porter Pau Mora, un dels grans valors formats a l’Escola de Futbol del club.

La del jove guardameta, que complirà la seva tercera temporada com a jugador de ple dret Primer Equip, és la setena renovació que ha oficialitzat el club fins el moment. Se suma a les de Jordi Chiné, Edu Cons, Joel Chiné, Adrià Monfort, Marc Viladegut i Albert Juclà.

Durant la 2018 / 2019, Pau, que va demostrar un gran compromís al llarg de tot el curs i va retornar la confiança que se li va donar durant l’últim tram de la campanya amb grans actuacions, va disputar un total de 7 partits, 5 com a titular i 2 sortint des de la banqueta.

El club espera poder anunciar pròximament més acords amb els futbolistes de l’actual plantilla i informar sobre les noves incorporacions.

PLANTILLA

Porter: Jordi Chiné, Pau Mora
Defenses: Edu Cons, Joel Chiné, Adrià Monfort
Migcampistes: Marc Viladegut, Albert Juclà
Davanters: