post

Adrià Monfort continuarà dominant el lateral

L’EFAC Almacelles suma un nou nom important a la llista de jugadors que han renovat el seu compromís amb el club. A Edu Cons, Marc Viladegut, Jordi Chiné, Joel Chiné i Albert Juclà s’afegeix ara una nova referència: el defensa Adrià Monfort.

L’almacellenc, que en plenes condicions és un dels laterals més destacats de la categoria per la seva capacitat de marcar la diferència tant en atac com en defensa, complirà la seva cinquena temporada com a jugador del Primer Equip del conjunt roig-i-negre.

Durant la 2018 / 2019, temporada en la qual va arrossegar des de l’inici de la pretemporada unes molèsties que el van impedir rendir al cent per cent, només va poder disputar 19 partits, 13 com a titular i 6 com a suplent.

El club espera poder anunciar pròximament més acords amb els futbolistes de l’actual plantilla i informar sobre les noves incorporacions.