post

Joel Chiné, un any més a l’eix de la defensa

Edu Cons, Marc Viladegut i Jordi Chiné. Són els jugadors que fins ara l’EFAC ha anunciat que formaran part de la plantilla que competirà a Primera Catalana la 2019 / 2020.

A tots tres s’hi suma ara el central Joel Chiné, que per sisena temporada aportarà al Primer Equip la seva solidesa, potència física i bona sortida de pilota. El club espera també comptar amb el seu gran olfacte golejador i habilitat en les jugades a pilota aturada.

Durant la campanya 2018/2019, el defensa, que es va perdre l’últim tram per una greu lesió al genoll, va jugar 22 partits, tots ells com a titular. A més a més, va ser, amb un total de 8 gols, el màxim golejador de l’equip.

En els pròxims dies, el club espera poder anunciar més acords amb els futbolistes de l’actual plantilla i informar sobre les noves incorporacions.

PLANTILLA

Porter: Jordi Chiné
Defenses: Edu Cons, Joel Chiné
Migcampistes: Marc Viladegut
Davanters: