post

Albert Juclà, continuïtat al mig del camp

Continua la composició del Primer Equip de l’EFAC Almacelles que competirà al Grup 2 de Primera Catalana la temporada 2019 /2020. Després de les renovacions d’Edu Cons, Marc Viladegut, Jordi Chiné i Joel Chiné, l’entitat confirma la continuïtat d’un nou pilar de la plantilla.

El conjunt roig-i-negre, per cinquena campanya, comptarà amb la polivalència d’Albert Juclà, tot un autèntic tot terreny i una de les peces més importants dels darrers anys en l’engranatge del mig del camp.

Durant la 2018 / 2019, el potent i regular migcampista va ser tot un fixe. Dels 34 partits, Juclà, tot un comodí al centre, va disputar 33, tots ells com a titular. A més a més, va aconseguir marcar un gol.

El club espera poder anunciar pròximament més acords amb els futbolistes de l’actual plantilla i informar sobre les noves incorporacions.

PLANTILLA

Porter: Jordi Chiné
Defenses: Edu Cons, Joel Chiné
Migcampistes: Marc Viladegut, Albert Juclà
Davanters: