post

Edu Cons sumarà la seva onzena temporada a l’EFAC

Després de setmanes treballant per garantir la viabilitat del Primer Equip, l’il·lusionat projecte de l’EFAC Almacelles de cara a la temporada 2019-2020, en la qual tornarà a competir a Primera Catalana, comença a agafar forma.

Ho fa amb la renovació d’un dels pilars de la defensa i líders de la plantilla: el capità Edu Cons, qui ha renovat un any més el seu compromís i sumarà la seva onzena temporada amb el conjunt almacellenc.

L’EFAC mostra la seva gratitud per la continuïtat d’un dels seus referents i un dels jugadors que més minuts ha jugat les darreres campanyes. Durant la 2018-2019, Edu, que va demostrar la seva polivalència jugant de lateral i central, va disputar 29 dels 34 partits, tots ells com a titular, i va signar un gol.

En els pròxims dies, el club espera poder tancar més acords amb els futbolistes de l’actual plantilla i informar sobre les noves incorporacions.