post

Jordi Pedrós agafa el relleu d’Edu Cons a la coordinació de l’Escola

Relleu a la coordinació del futbol formatiu de l’EFAC Almacelles. El fins ara coordinador de l’Escola, Edu Cons, deixa el càrrec. El seu substitut també serà un home molt lligat a la casa: Jordi Pedrós.

Després de sis anys plens de satisfaccions i molt desgast al capdavant de la base, Edu, motivat per la dificultat de compaginar els seus nous reptes professionals i futbolístics amb aquesta exigent feina, ha decidit fer un pas al costat i afavorir l’entrada d’algú amb il·lusions i ganes renovades.

Un gran coneixedor de la casa, l’experimentat Jordi Pedrós, serà l’encarregat a partir d’ara de coordinar el futbol base del club, que mantindrà el mateix criteri educatiu i esportiu. Recordem que la darrera campanya, que va concloure amb una gran participació a la Copa de la Franja, va aconseguir una meritòria sisena plaça a la Segona Divisió al capdavant de l’Infantil.

El club agraeix la dedicació d’Edu Cons durant totes aquestes temporades i el gran compromís que sempre ha mostrat amb el club i li desitja molta sort en els seus nous objectius. En aquesta mateixa línia, vol mostrar també el seu agraïment a Pedrós, que en breu començarà a planificar la campanya 2019/2020, per acceptar el càrrec i la seva voluntat de treballar per seguir millorant l’Escola.