post

Gimnàstic de Manresa i Atlètic Sant Just s’emporten la III Copa de la Franja

Aquest cap de setmana, el Camp Municipal d’Almacelles va acollir la III Copa de la Franja, el torneig de futbol base organitzat per l’EFAC. Una competició que va reunir a les millors escoles de futbol de Lleida i Catalunya i que va servir per a posar punt i final a la temporada de l’Escola.

Dos clubs que repetien presència, el Club Gimnàstic de Manresa, en categoria aleví, i l’Atlètic Sant Just, en el cas de l’edició Infantil, van ser els grans triomfadors d’una Copa que va tornar a comptar amb un alt nombre d’afluència. Centenars d’aficionats van poder gaudir del gran nivell mostrat per tots els equips participants.

Pel que fa als equips de l’EFAC, cal destacar el seu gran rendiment. Tot i haver d’enfrontar-se a equips de categories superiors, no es van arronsar, van jugar amb molta confiança i tots tres van signar una meritòria participació.

L’aleví, després d’una competida fase inicial, va ser capaç d’arribar fins a uns quarts de final en els quals va caure eliminat contra el campió, el Gimnàstic de Manresa. Mateix resultat van obtenir els dos Infantils, que es van quedar a les portes de les semifinals i, després de signar un engrescador inici de Copa, van ser vençuts pel FIF Lleida i el triomfador Atlètic Sant Just.

III Copa de la Franja Aleví

El Gimnàstic de Manresa va ser el vencedor de l’edició Aleví després de signar un brillant torneig i ser, juntament amb el seu rival a la final, el FAF Andorra, un dels equips més regulars de la competició. Finalment, es van endur el títol en vèncer als del Principat per 3-2.

Pel que fa als títols individuals, Alex Urcan (Gimnàstic Manresa) va ser nombrat com el millor jugador del torneig, Biel Benito (Gimnàstic Manresa) va ser el màxim golejador i Bernat Fernández (Andorra) va ser escollit com el millor torneig. El trofeu fair play va ser pel Barça Academy.

FASE DE GRUPS

EFAC 0-3 La Noguera

Atlètic Sant Just 1-1 Baix Segrià

Barça Academy 0-3 CF Igualada

CF Igualada 1-0 FIF Lleida

La Noguera 0-2 FAF Andorra

Nàstic Manresa 1-0 Atlètic Sant Just

EFAC 0-2 CF Igualada

Baix Segrià 0-0 CF Igualada

Barça Academy 0-4 FAF Andorra

FIF Lleida 1-5 Nàstic Manresa

Atlètic Sant Just 2-3 CF Igualada

LaNoguera 1-0 CF Igualada

Barça Academy 1-2 EFAC

Baix Segrià 0-8 Nàstic Manresa

CF Igualada 1-1 FAF Andorra

Atlètic San tJust 3-0 FIF Lleida

Barça Academy 1-0 La Noguera

Nàstic Manresa 2-0 CF Igualada

EFAC 0-4 FAF Andorra

FIF Lleida 0-5 Baix Segrià

QUARTS DE FINAL

FAF Andorra * 1-1 Atlètic Sant Just

EFAC 0-7 Nàstic Manresa

CF Igualada 2-1 La Noguera

CF Igualada 1-0 Baix Segrià

SEMIFINALS

FAF Andorra * 2-2 CF Igualada

Nàstic Manresa 4-1 CF Igualada

FINAL

FAF Andorra 2-3 Nàstic Manresa

III Copa de la Franja Infantil

 Als penals es va decidir la final Infantil entre els dos dominadors del torneig: l’Atlètic Sant Just i el Lleida Esportiu, que no van donar gaires opcions als seus rivals durant el cap de setmana. Finalment, els barcelonins es van endur un campionat que va fer justícia a la gran seguretat demostrada durant tot el transcurs del mateix.

En aquest cas, Miguel Betran (Sant Just) va ser el millor jugador, Alex Llopis (Sant Just) el màxim jugador i l’Atlètic Segre es va endur el premi al fair play. Menció especial pel millor portes del torneig, el local Martí Ojer. El jugador de l’EFAC no només va signar un grandíssim cap de setmana sota els tres pals sinó que, a més a més, va aixecar a tot el públic amb els seus impressionants gols de falta i la seva qualitat quan va sortir com a davanter.

FASE DE GRUPS

EFAC A  2-0 AEM

UE Bordeta 0-1 Lleida Esportiu

UE Balàfia 0-2 Atlètic Segre

EFAC B 2-0 FIF Lleida

Atlètic Segre 0-0 AEM

UE Bordeta 0-2 FIF Lleida

UE Balàfia 1-1 EFAC A

EFAC B 0-1 Lleida Esportiu

Atlètic Segre 0-4 Atlètic Sant Just

CF Igualada 0-3 UE Bordeta

UE Balàfia 0-2 AEM

FIF Lleida 0-0 Lleida Esportiu

EFAC A 1-1 Atlètic Segre

EFAC B 1-0 CF Igualada

AEM 0-3 Atlètic Sant Just

CF Igualada 0-3 Lleida Esportiu

Atlètic Sant Just 7-0 EFAC A

EFAC B 1-2 UE Bordeta

Atlètic Sant Just 7-0 UE Balàfia

CF Igualada 0-6 FIF Lleida

QUARTS DE FINAL

Atlètic Sant Just 6-0 EFAC B

Lleida Esportiu 1-0 AEM

FIF Lleida 3-1 EFAC A

Atlètic Segre * 0-0 UE Bordeta

SEMIFINALS

Atlètic Sant Just 2-0 FIF Lleida

Lleida Esportiu 5-0 Atlètic Segre

FINAL DE CONSOLACIÓ

UE Balàfia 2-0 CF Igualada

FINAL

Atlètic Sant Just (5) 0-0 (4) Lleida Esportiu

El club vol mostrar el seu agraïment a tots aquells que van fer de la III Copa de la Franja un èxit total. En aquesta mateixa línia, compta els dies per poder començar a organitzar la quarta edició.

GALERIA DE FOTOS

III Copa de la Franja